Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Запоріжці вивчають досвід передових компаній з енергоекономії

 
 
В Запорізькій обласній державній адміністрації відбулося відкриття семінару «Оптимальні рішення для економії 30% природного газу в Україні», у рамках якого була проведена презентація програми економії природного газу ТОВ «ГЕСС Консалтинг Україна» - розповідає інтернет-портал ОДА. У роботі семінару взяв участь перший заступник голови ОДА Григорій Самардак.


- Всі ми знаємо, яка існує напруженість у сфері газопостачання. Наразі баланс споживання газу формується на рівні Кабінету Міністрів України. Враховуючи це, стратегічним завданням для нас є не просто скорочення споживання газу, але й перехід на альтернативні види палива, - зазначив Григорій Самардак.


За словами посадовця, компанія «ГЕСС Консалтинг Україна» має великий досвід у сфері енергоекономії, яким готова поділитись із запоріжцями.


Директор товариства в Україні Шон Лі вже 17 років реалізує проекти компанії. ТОВ «ГЕСС Консалтинг Україна» зареєстрована в нашій країні рік тому, але до цього багато років працювала в США.


Заступник директора Ольга Бріжан поінформувала про стратегію компанії та основні технології скорочення попиту на енергію. Зокрема, спеціалісти пропонують скоротити енерговитрати шляхом застосування когенераційних технологій та модернізації. На переконання спеціалістів компанії, в Україні є сенс упроваджувати не тільки довгострокові та високовартісні проекти з модернізації, але й прості, менш витратні, строк окупності у яких коротший. Серед них – встановлення систем автоматики на котельнях, які дозволять регулювати теплопостачання та навантаження.


Також у ході семінару були визначені фінансові та юридичні складові проектів. Доповідачі наголошували на тому, що компанія надає комплекс послуг – від розробки проекту до пошуку інвестора. Тож, на їх переконання, вигоди від співробітництва для міст та області очевидні.

Інформацію про ТОВ «ГЕСС Консалтинг Україна» читайте за посиланням:http://www.gessflorida.com/Gess-Ukraine.html


За матеріалами www.zoda.gov.ua


10.10.2014
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua