Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Запоріжці вшанували пам'ять великого Кобзаря

 
 
Сьогодні, українська спільнота відзначає 203-тю річницю з дня народження Тараса Шевченка. Керівники міста та області, представники районної влади, комунальних підприємств, а також депутати і активні городяни взяли участь в урочистому мітингу, який відбувся біля пам'ятника Тарасу Шевченку в Шевченківському районі Запоріжжя. У заході взяли участь народний депутат України Ігор Артюшенко, голова міста Запоріжжя Владимир Буряк, голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак, заступник голови облдержадміністрації-керівник апарату Зінаїда Бойко.

Вклонитися великому Кобзарю, та покласти квіти прийшли в.о. президента ЗОСППР «Потенціал» Олександр Головко та виконавчий директор Валерій Крайній.

Учасники свята слухали та заново осмислювали пісні на вірші Тараса Шевченка у виконанні вихованців запорізьких навчальних закладів та творчих колективів міста Запоріжжя.

«Значення Тараса Шевченка – творця української літературної мови, талановитого художника, геніального письменника – важко перебільшити . Адже саме він був тим, кому вдалося згуртувати український народ навколо національної ідеї визволення та свободи через свої поетичні твори, зробивши їх надбанням української нації!» - зазначив в.о. президента ЗОСППР «Потенціал» Олександр Головко.


Потенціал Інформ


09.03.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта