Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Запорізька обласна федерація роботодавців спонукала звернути увагу уряду на проблему "Запоріжжяобленерго"

 
 
З ініціативи Запорізької обласної федерації роботодавців, облради профспілок Федерація Роботодавців України стало відомо про критичну ситуацію на ПАТ "Запоріжжяобленерго". У свою чергу, Федерація листовно звернулась до Першого віце-прем’єра України – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва. Про це ФРУ поінформувала голову Запорізької обласної федерації роботодавців Олександра Головка (див.лист у прикріпленому файлі).

Нагадаємо, на минулому тижні Олександр Головко спеціально їздив до столиці, щоб здвинути з місця проблеми "Запоріжжяобленерго", що вирішити не можуть уже майже рік. У Держмайні – Запоріжжя не почули. Це при тому, що 60 відсотків акцій "Запоріжжяобленерго" належить державі. Фонд держмайна – державна структура, а отже мусила не тягти час та знайти гроші, щоб зняти напругу із заробітною платою.

Зважаючи на таку позицію Держмайна, Олександр Головко запропонував Федерації Роботодавців України посприяти вирішенню проблеми. Вже розпочатий діалог Союзу роботодавців з урядом, ситуація - під контролем. Олександром Головком запропоновано ряд заходів з метою недопущення повного зупинення фінансово-господарської діяльності ПАТ "Запоріжжяобленерго", колапсу системи енергозабезпечення Запорізької області, як стратегічно важливого регіону, та посилення соціальної напруги в регіоні.


Потенціал Інформ


12.04.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua