Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Запорізькі компанії презентують свої розробки на престижному технічному ярмарку

 
 
Три запорізькі компанії заявили про сою участь в X Міжнародній спеціалізованій виставці "Київський технічний ярмарок-2018". Серед них, зокрема, й представник Запорізького союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" – ТОВ Таврійська ливарна компанія "ТАЛКО".

Таврійська ливарна компанія "ТАЛКО" презентує ливарне виробництво, проектування і виготовлення ливарного оснащення (прес-форм, стрижневих ящиків), а також виробництво тигельних електропечей опору САТ, роздавальних ємностей, гартівних печей для термообробки металу, миючі машини камери піскоструменю.

"Київський технічний ярмарок-2018" триватиме три дні, з 3 по 5 квітня, на території Міжнародного виставкового центру столиці. Тут будуть представлені найкращі досягнення науки, техніки й технологій, необхідних для інноваційного розвитку економіки України, а також сприяння встановленню ділових, економічних і торгових зв’язків між вітчизняними підприємствами та країнами близького та далекого зарубіжжя. Київський технічний ярмарок – це логічне продовження Міжнародного промислового форуму, найбільшої галузевої виставки України, яку Міжнародний виставковий центр більше 16 років поспіль проводить в останній тиждень листопада.


Потенціал Інформ


30.03.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua