Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Запорізькі підприємці проти законодавчої ініціативи народних депутів України

 
 
З таким рішенням погодились на засіданні члени Ради підприємців ЗОСППР «Потенціал», у роботі якого взяли участь представники малого та середнього бізнесу. Так, народні депутати України стали ініціаторами та внесли на розгляд Верховної Ради України законопроект «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо заходів з детінізації обігу товарів і послуг», реєстраційний № 7142 від 27.09.2017, надалі Законопроект № 7142.

      Учасники засідання вважають, що Законопроект № 7142 спрямований на посилення регуляторного тиску на малий бізнес, значне збільшення повноважень контролюючих органів та ліквідацію спрощеної системи оподаткування. Встановлено захмарний для підприємців розмір штрафу за: «невнесення до Книги обліку доходів та витрат відомостей, передбачених законодавством або внесення неповних чи недостовірних відомостей, незабезпечення ведення чи зберігання такої Книги обліку», що надає контролерам необмежений простір для фантазій щодо знайдених порушень.

Законопроект є антиконкурентний та антиконституційний, який ВБИВАЄ малий бізнес в Україні. Законопроект №7142 НАДАЄ конкурентні переваги лише великому бізнесу та шкодить розвитку малого та середнього бізнесу! Законопроект №7142 в рази збільшує адміністративне навантаження на малий бізнес. “Чим більше уважно вивчаєш цей законопроект-тим більне заперечень і недоліків цього виробу"- так висказались члени ради.

На завершення вирішили щодо недоцільністі прийняття законопроекту «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо заходів з детінізації обігу товарів і послуг», реєстраційний № 7142 від 27.09.2017 і звернутися до Верховної Ради України про його неприйняття.


Потенціал Інформ


03.11.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua