Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Запорізькі підприємці визначили напрямки партнерства з Канадою

 
 
Запорізькі підприємці, зокрема й представники Запорізької обласної федерації роботодавців, сьогодні, 21 березня, мали зустріч з виконавчим директором Канадсько-Української торгової палати Еммою Турос.

Йшлося про розвиток відносин між запорізькими виробниками та канадськими партнерами, повідомляє прес-служба мерії.

Емма Турос поінформувала представників бізнесу міста про напрямки розвитку відносин між країнами, експортний потенціал України та Запоріжжя, а також про ведення бізнесу з канадськими бізнесменами та візовій підтримці українських підприємців.

"Останні 10 років ми плідно працюємо з канадським урядом та бізнесменами. Ряд проектів у Запоріжжі був реалізований завдяки підтримці партнерів із Канади. Зокрема, це проект ПРОМІС, в рамках якого була підготовлена програма розвитку малого та середнього бізнесу. Канадські експерти активно беруть участь у підготовці та проведенні Еко форуму. В планах також реалізація ініціативи з соціальної адаптації учасників АТО. Реалізація таких спільних проектів дозволяє ефективно використовувати наявні ресурси та розвивати наше місто", - сказав заступник міського голови, Віце-президент Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" Валерій Еделєв.

На зустрічі також порушувались й проблеми, з якими стикаються запорізькі підприємці, плануючи експорт своєї продукції до Канади. У свою чергу, фахівці Канадсько-Української торгової палати пропонують експертну підтримку та поінформованість щодо основних питань, а також сприяють налагодженню ділових контактів з канадськими бізнесменами.

Нагадаємо, 1 серпня 2017 року почала діяти Угода про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою. Вона дає певні переваги українському бізнесу розвивати партнерські відносини з канадськими партнерами та експортувати свої товари до Канади без сплати мита.


За матеріалами zp.gov.ua


21.03.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua