Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

Запорізьких роботодавців запрошують до погодження Проектів Ліцензійних умов з виробництва та постачання електричної енергії за регульованим тарифом!!!

 
 
Запорізька обласна федерація роботодавців інформує, що до Федерації роботодавців України на погодження надійшли проекти постанов Кабінету Міністрів України «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії» та «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії за регульованим тарифом».

З проектами ліцензійних умов можна ознайомитися на сайті ЗОСППР "Потенціал" у розділі "Захист прав і законних інтересів членів союзу" підрозділі "Моніторинг проектів регуляторних актів".

Просимо надати свої пропозиції, зауваження до проектів до 02.12.2015 на електронну адресу Запорізької обласної федерації роботодавців: [email protected].


Потенціал Інформ


11.11.2015
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта