Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Запорізьким бізнесменам пропонується ПРОГРАМА НАДАННЯ БІЗНЕС-ГРАНТІВ на початок нового та відновлення або розширення існуючого бізнесу

 
 
Данська Рада у справах Біженців (Danish Refugee Council) за фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (Swiss Agency for Development and Cooperation/SDC і Департаменту Міжнародного Розвитку Великобританії (Department for International Development/DFID) розпочинає нову програму, спрямовану на підтримку внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та осіб, що постраждали від конфлікту в Україні, які потребують допомоги для початку нового та відновлення або розширення існуючого бізнесу.




Головна ціль програми: надання можливостей для відновлення/стабілізації джерела коштів для існування та досягнення довгострокових рішень для ВПО та осіб, які постраждали від конфлікту в Україні, шляхом надання благодійної допомоги на початок нового та відновлення або розширення існуючого власного мікробізнесу.


Учасники програми: ВПО з районів з нестабільною політичною і військовою ситуацією, що зареєстровані та проживають на території Донецької, Луганської, Запорізької та Дніпропетровської областей, а також жителі Донецької та Луганської областей, які постраждали від конфлікту в Україні.


Програма передбачає надання 600 бізнес-грантів у розмірі від 300 до 1000 доларів США, в залежності від індивідуальних потреб, на початок нового та відновлення або розширення існуючого бізнесу (гроші будуть спрямовані на банківський рахунок особи в українській валюті за курсом, актуальним на дату перерахування). Бізнес-гранти будуть надані учасникам проекту за умови успішного захисту власної бізнес-ідеї.


Критерії відбору учасників програми:


1) Життєздатність та реалістичність бізнес ідеї, розуміння заявником схеми її реалізації.


2) Наявність досвіду ведення бізнесу у заявника.


3) Актуальність і збалансованість бюджету бізнес-ідеї.


4) Особлива перевага буде надаватися заявникам, сім'ї яких мають соціальну або фінансову вразливість.


Подати заявку можна за посиланням: http://94.153.148.14:8080/titlemicro


Заповнення заявки не гарантує автоматичної участі в програмі. Кожна заявка буде розглянута конкурсною комісією, яка приймерішення щодо подальшої участі заявки в програмі. Рішення конкурсної комісії є остаточним. Данська Рада у справах Біженців залишає за собою право відхилити будь-яку заявку.


Телефони для довідок:


050 367 90 95 Олена


050 6101121 Геннадій


073 470 29 07 Антон


Увага! Данська Рада у справах Біженців та її партнерські організації НІКОЛИ не вимагають оплати за свої послуги з надання благодійної допомоги/проведення благодійних заходів. Якщо Вам стали відомі випадки вимагання працівниками ДРБ та/або її партнерських організацій винагороди за свої послуги (у будь-якій можливій формі), просимо повідомити про такі випадки за номером, вказаним нижче. Також за цим номером можна звертатися у випадку наявності будь-яких скарг.


073 406 81 41 (лінія працює по вівторках та п’ятницях з 14:00 по 18:00).


За матеріалами chp.com.ua


09.09.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua