Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Запорізькім металургам — підтримка Союзу промисловців і підприємців області

 
 
Відбулась робоча зустріч президента ЗОСППР “Потенціал" Олександра Головка з головою правління ПАТ “Запорізькій завод феросплавів " Павлом Кравченко.

Під час конструктивної та предметної розмови було констатовано, що Запорізькій завод феросплавів є флагманом металургії Запорізької області — стабільна робота, постійний пошук маркетингових рішень дозволило максимально забезпечити виробничі потужності підприємства якісною продукцією, яка має попит не тільки на території України, але і за кордоном. Підприємство свідомо йде на модернізацію та оновлення виробництва — це прямий шлях до якісної та конкурентоздатної продукції. Керівники обговорили також проблемні питання, які сьогодні не працюють на позитивний розвиток феросплавного виробництва. Перш за все, звернули увагу на постійне зростання тарифів на електроенергію, яке призводить до того що зростає вартість феросплавної продукції і звужує можливості її реалізації. Не стабільні тарифи на електроенергію призводять до того, що не можливо на перспективу спланувати план виробництва та реалізації продукції.

Також обговорили надзвичайно важливе питання - кадрове наповнення підприємства. Незважаючи на те, що на ПАТ “Запорізькій завод феросплавів " працює чітка система підготовки кадрів, адаптації, навчання та популяризації трудових династій, кадрова проблема залишаєтеся ключовою. На жаль в державі та Запорізькій області не працює чітка система підготовки кадрів, професійно технічна освіта, навчання в коледжах та університетах де є металургійні факультети, не йдуть працювати на металургійні підприємства, не зважаючи на те, що заробітна плата на виробництві в середньому складає більше 10000 гривень.

По результатам зустрічі Олександр Головка підкреслив, що таким потужним унікальним підприємствам, як Запорізькій завод феросплавів потрібна постійна підтримка влади всіх рівнів, а тому ЗОСППР “Потенціал" буде робити все для таких підприємств.


Потенціал Інформ


07.04.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта