Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Запорізький Бізнес Хаб об’єднав амбітних та креативних підприємців-початківців – тривають навчання

 
 
Перший запорізький Бізнес Хаб – діє. Сьогодні, 6 квітня, розпочались заняття.

Тематика сьогоднішнього, першого заняття, – дозвільні документи та кредитування.

Спікер - начальник відділу-адміністратор відділу по роботі з документами дозвільного характеру департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради Вікторія Грицак.

Нагадаємо, презентація Першого Бізнес Хабу відбулася 3 квітня. Це спільний пілотний проект Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал", Запорізької обласної федерації роботодавців і Запорізького обласного центру зайнятості.

Запорізький Бізнес Хаб створений, щоб об’єднати амбітних та креативних підприємців-початківців. Перш за все, безробітних, що мріють відкрити власний бізнес та досягти успіху. В цьому їх підтримає, причому, безоплатно, Бізнес Хаб, залучаючи фахівців, як зі сторони роботодавців, так й служби зайнятості, а також юристів тощо. Тож, Бізнес Хаб навчить та допоможе сформувати власні бізнес-ідеї та успішно їх реалізувати.

"Знайти справу свого життя нелегко, але її можна створити самостійно, якщо відкрити власний бізнес. Бажання, наполегливість, стійкість у досягненні мети – фактори, що стануть у нагоді на шляху для створення своєї справи. А фахівці служби зайнятості, зі свого боку, завжди готові допомогти у досягненні цієї мети, - наголошує директор Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік. – Зокрема, у 2001 році отримали одноразову виплату допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності понад 16 тисяч громадян, які зареєструвались, як суб’єкти підприємницької діяльності в сфері торгівлі, сільського господарства, надання побутових послуг населенню, виробництві тощо. Але завжди мене турбувало питання, що надалі підприємці залишаються без суттєвої підтримки. Тому впровадження даного проекту дозволить нашому бізнесу бути захищеним та мати потрібну інформацію! В Запорізькій області дбають про підприємців і ми станемо прикладом в цьому для всієї країни!"


Потенціал Інформ


06.04.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua