Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Запорізький Перший бізнес Хаб опановував аспекти зовнішньоекономічного партнерства

 
 
Зовнішньоекономічна діяльність суб’єктів господарювання та, зокрема, митне законодавство – тема чергового заняття у запорізькому Першому бізнес Хабі, що відбулось сьогодні,10 травня.

Власне, це передостаннє заняття. Перший курс запорізького Першого бізнес Хабу добігає кінця. Тренінги та семінари додали впевненості бізнесменам-початківцям, й вони вже визначились у напрямках своєї підприємницької діяльності та готові досягати успіхів.

Втім, це можливо лише за належної підтримки фахівців та надійних партнерів, зауважив Президент Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" Олександр Головко. Слухачам Першого бізнес Хабу він розповів про ЗОСППР "Потенціал" та запросив стати членами численного колективу запорізький Союз промисловців і підприємців.

"Ви вибрали нелегкий труд. Відкриття власної справи, побудова свого бізнесу – потребує чималих зусиль та надійних партнерів. ЗОСППР "Потенціал", люди, що тут працюють, готові вам допомогти розвивати власний бізнес та розширювати коло партнерів", - запевнив Олександр Головко та відрекомендував одного з таких членів ЗОСППР "Потенціал" - компанію "Актив Консалдинг Групп" на чолі з її директором Світланою Дудник.

Запропонована тема заняття стосувалась зовнішньоекономічної діяльність суб’єктів господарювання та митного законодавства, митного оформлення товарів та контролю, порядку сплати митних платежів тощо. Спікер – Наталя Мінько, агент з митного оформлення ТОВ "Актив Консалдинг Групп".

Далі на занятті йшлося про особливості сплати податків та зборів підприємцями, а також перевірки фіскальних служб тощо. Спікер – Ольга Кравець, заступник виконавчого директора ЗОСППР "Потенціал".


Нагадаємо, "Потенціал" - перший бізнес Хаб на Запоріжжі" - це спільний пілотний проект Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал", Запорізької обласної федерації роботодавців і Запорізького обласного центру зайнятості.

Запорізький Бізнес Хаб створений, щоб об’єднати амбітних та креативних підприємців-початківців. Перш за все, безробітних, що мріють відкрити власний бізнес та досягти успіху. В цьому їх підтримає, причому, безоплатно, Бізнес Хаб, залучаючи фахівців, як зі сторони роботодавців, так й служби зайнятості, а також юристів тощо. Тож, Бізнес Хаб навчить та допоможе сформувати власні бізнес-ідеї та успішно їх реалізувати.

Заключне заняття планується на 22 травня.


Потенціал Інформ


10.05.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua