Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Запорізький союз підприємців працює над вдосконаленням порядку ведення касових операцій

 
 
Відповідно до ст.33 Закону України "Про Національний банк України", порядок ведення касових операцій для підприємств і організацій визначає Національний банк України. Чинний порядок установлено Положенням про ведення касових операцій у національній валюті в Україні, затвердженим постановою Правління Національного банку України від 15.12.2004р. №637 та зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 13.01.2005 р. за №40/10320 (зі змінами).

На сьогодні Національний банк України працює над проектом нової редакції Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні, у якому опрацьовуються питання оприбуткування готівки у касах підприємств, встановлення лімітів залишків готівки в їх касах, діяльності відокремлених підрозділів, заповнення касових документів тощо.

З проханням висловити позицію щодо необхідності вдосконалення порядку ведення касових операцій підприємствами і організаціями, а також визначити актуальні питання з цього приводу, що потребують вирішення, Національний банк України звернувся до Українського союзу промисловців і підприємців.

Враховуючи вищевикладене, з метою формування узагальненої позиції просимо Вас до 06.05.2017р. направити наявні пропозиції (із відповідною аргументацією) для можливого врахування в новій редакції Положення про ведення касових операцій у національній валюті в Україні на адресу [email protected].


Потенціал Інформ


04.05.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта