Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Запорізький Союз підприємців у співпраці з торгово-промисловою палатою відстоюють інтереси регіонального бізнесу

 
 
Член Ради ЗТПП, президент ЗОСППР «Потенціал» Олександр Головко взяв участь у підсумковому засіданні Ради Запорізької торгово-промислової палати, що відбулося 14 лютого у конференц-залі виставкового центру «Козак-Палац».

У минулому році ЗТПП була відзначена високою нагородою – Грамотою Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом». Це заслуга компаній та підприємств, зокрема, й членів ЗОСППР «Потенціал», що представляють всі галузі регіону.

У 2018 році Запорізька ТПП продовжує ці напрямки діяльності, а також – пропонує до уваги бізнес-спільноти нові електронні сервіси та навчальні програми он-лайн, проекти з підтримки експорту, оновлену інформаційну платформу для бізнесу, широкі можливості для ділового спілкування, експертних консультацій та отримання знань.

Запорізький обласний союз промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал» у співпраці з Запорізькою ТПП буде й надалі надавати належну підтримку бізнесу в його прагненні розширювати кордони співпраці та використовувати сучасні маркетингові інструменти, залучати до міжнародних проектів. Для регіонального бізнесу, як наголошував у своїй підсумковій доповіді президент ЗТПП Володимир Шамілов, ці напрямки діяльності залишаються пріоритетними.


Потенціал Інформ


15.02.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua