Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Запорізький Союз промисловців спрямовує свою діяльність на захист бізнесу

 
 
«Пріоритетним напрямком роботи на нинішній, 2018 рік, є представництво і захист прав та інтересів бізнесу», - наголошувалось на спільному засіданні Рад та Президій Рад Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал» і Запорізької обласної федерації роботодавців.

Підбив підсумки роботи за минулий рік та визначив нагальні пріоритетні напрямки Президент ЗОСППР «Потенціал», голова Ради ЗОФР Олександр Головко.

Докладніше – у тезах доповіді (прикріплений файл).

Про будівельну галузь, її регіональні проблеми доповідав Віце-президент Президент ЗОСППР «Потенціал» Анатолій Антоненко.

Почесну грамоту Ради Федерації роботодавців України була вручена раднику Голови Ради ЗОФР Станіславу Остапенку – за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну роботу по захисту прав і інтересів роботодавців, значний особистий внесок у розвиток ЗОФР та з нагоди 70-річчя з дня народження.

На засіданні також урочисто були прийняті до складу Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал»: ТОВ «Оріхівський завод сільськогосподарських машин «Агротех», ПАТ «Радабанк» і ТОВ «Механічний завод №1». Свідоцтва про членство – вручені керівникам підприємств.

Нагадаємо, члени ЗОСППР "Потенціал" та ЗОФР Союзу представляють майже всі галузі промисловості та сфери підприємницької діяльності. Це 180 провідних підприємств, організацій, бізнесових структур та 34 територіальні та галузеві організації роботодавців, на яких працює майже 200 тисяч осіб і виробляється близько 70 % від загального обсягу промислової продукції.

ЗОСППР "Потенціал" та ЗОФР - репрезентативні організації, основною місією яких є представлення і захист прав та інтересів роботодавців, вплив на формування економічної та соціальної політики у регіоні, сприяння діалогу з соціальними партнерами, активна співпраця з представниками громадського сектору.


Потенціал Інформ


21.02.2018 Додатки до новини:
Тези доповіді
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua