Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Запорошуємо аграріїв долучитись до створення експозиції на China International Import Expo 2018

 
 
Агропромисловий потенціал Запорізького краю буде презентований на China International Import Expo 2018 – наймасштабнішій виставці імпортних товарів і послуг, що відбудеться з 5 по 10 листопада в Шанхаї.

Виставка China International Import Expo – презентує іноземні товари і послуги для ринку Китаю, спрямована на зміцнення співпраці між іноземним і китайським бізнесом, збільшення імпорту до цієї країни до 10 трлн.доларів США.

На China International Import Expo - шість галузевих виставкових павільйони та павільйони послуг займають площу в 250 тис. кв.м. Запорізька торгово-промислова палата планує розмістити колективний стенд агропромислового потенціалу Запорізького краю в павільйоні АПК, як найбільш перспективній галузі щодо налагоджування двостороннього співробітництва.

Наразі долучитися до створення експозиції агропромислового потенціалу нашого регіону запрошує Запорізька торгово-промислова палата. У разі зацікавлення звертайтеся до управління оргроботи та міжнародних відносин, тел.: 061-233-11-72, е-mаіl: oso@ссі.zр.uа

або на адресу ЗОСППР "Потенціал": [email protected]


Потенціал Інформ


05.07.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua