Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Запрошуємо до участі у 35-ій щорічній міжнародній виставці Saudi Agriculture 2016!!!

 
 
Запорізька обласна федерація роботодавців інформує, що 02-05 жовтня 2016 року в м. Ер-Ріяд, Королівство Саудівська Аравія, відбудеться 35-а щорічна міжнародна виставка Saudi Agriculture 2016.

Найстаріша виставка сільського господарства, меліорації і агроіндустрії Saudi Agriculture має високу міжнародну репутацію і є провідною в Саудівській Аравії і в усьому близькосхідному регіоні.

Виставка охоплює такі сектори: нові продукти, обладнання і технології для всіх секторів сільського господарства і агропромисловості, в тому числі тваринництво, землеробство, рослинництво, птахівництво, рибна галузь і рибальство, системи іригації і меліорації, селекцію і ветеринарію, агрохімію, сільськогосподарську техніку, обладнання для переробки і упаковки сільськогосподарської продукції. Цього року великий акцент буде зроблено на виробництві органічної продукції.

Одночасно з Saudi Agriculture 2016 пройде міжнародна виставка продуктів харчування і технологій харчової обробки і упаковки Saudi Agro Food 2016 та міжнародна виставка харчової і пакувальної промисловості Saudi Food Pack 2016.

Український союз промисловців і підприємців (УСПП) наразі розглядає можливість організації національного стенду України на виставці, а також планує сформувати делегацію відвідувачів виставки.

Окрім роботи на виставці, планується, що ділова програма включатиме, серед іншого, бізнес-зустрічі українських підприємців в Раді Торгово-промислових палат Саудівської Аравії, Торгово-промисловій палаті м. Ер-Ріяд, Міністерстві сільського господарства Саудівської Аравії та з профільними саудівськими компаніями та інше.

Запрошуємо Вас та представників Вашої організації взяти участь у заходах в Саудівській Аравії і, в разі зацікавленості, просимо не пізніше 05 вересня 2016 року підтвердити участь, надіславши заповнену анкету, що додається.

Контактна інформація: тел. 0(44) 270-68-25, 536-96-42, тел./факс 0(44) 278-29-81, E-mail: [email protected], [email protected]

Контактні особи: Куцева Світлана Геннадіївна, Блавдзевич Олександра Юріївна.


Потенціал Інформ


08.08.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта