Логін:
Пароль:
 


Архів подій

Курс НБУ








Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области



Агентство Промышленных Новостей

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:
 

українською мовою / на русском языке

Запрошуємо на конкурс новітніх розробок в галузі ефективного використання та збереження енергії

 
 
: Потенціал, Запорізької, під, енергії, ТПП, Вашого, новітніх
 
Запорізький обласний союз промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" інформує, що 11-14 вересня 2012 року у Виставковому центрі Запорізької ТПП "Козак-Палац" для підприємств та організацій регіону, які володіють новітніми розробками, спрямованими на застосування енергоефективних та енергозаощадних технологій, використовують нетрадиційні, відновлювальні і альтернативні джерела енергії, відбудеться IX спеціалізована виставка "Енергія - 2012".

Виставка проводиться за підтримки та під патронатом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального комплексу України.

Презентація можливостей та досягнень Вашого підприємства приверне увагу потенційних партнерів та інвесторів до співпраці і подальшого розвитку новітніх програм з енергоефективності.

Під час роботи виставки буде проведено конкурс новітніх розробок в галузі ефективного використання та збереження енергії з врученням переможцям почесних та заохочувальних дипломів та грошових нагород.

Пропонуємо бажаючим взяти участь у зазначеному конкурсі.

Для участі у конкурсі необхідно до 01серпня 2012 р. подати заявку за встановленою формою за адресою: відділ АПК Запорізької ТПП

м. Запоріжжя, Б. Центральний, 4 тел./факс: (061) 233-11-72 e-mail: [email protected]


Потенціал Інформ


10.07.2012
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 


Радіо On-Line

Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта