Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

ЗАПРОШУЄМО НА СЕМІНАР! НОВАЦІЇ-2016 або особливості національної торгівлі з ЄС та РФ

 
 
Початок 2016 року відзначився для українського бізнесу не тільки стартом застосування положень поглибленої і всеосяжної зони вільної торгівлі Україна-ЄС, але й ускладненням здійснення зовнішньоекономічних операцій з Росією.


У зв’язку з тим, що з 1 січня 2016 року запрацювала Угода про асоціацію між Україною та ЄС, здійснення експортно-імпортних операцій з країнами – членами ЄС має свої особливості, зокрема:


використання нових документів, що підтверджують країну походження товарів – сертифікатів переміщення EUR.1, що видаються митницями;

підприємства, які отримали від митниці статус уповноваженого (схваленого) експортера, замість таких сертифікатів можуть видавати власні документи (декларація-інвойс).


Водночас, постала низка питань стосовно проведення зовнішньоекономічних операцій з Російською Федерацією в контексті ускладнення торговельного режиму та прийнятими Урядом рішеннями щодо скасування режиму вільної торгівлі (з 2 січня 2016 року) і запровадженням ембарго на імпорт окремих товарів (з 10 січня 2016 року).


Щоб розібратися у тонкощах здійснення вищезазначених експортно-імпортних операцій, Федерація роботодавців України проводить семінар-практикум для фахівців підприємств із зовнішньоекономічної діяльності.


У роботі семінару візьмуть участь провідні фахівці Федерації роботодавців України, Державної фіскальної служби України та інші експерти, які компетентно й детально розкажуть про актуальні питання зовнішньої торгівлі в умовах законодавчих новацій-2016. Учасники семінару також зможуть поставити важливі для них запитання експертам та обговорити порушені на заході проблеми.


Місце проведення: м. Київ, вул. М. Коцюбинського, 1, кім. 404 (зала-засідань)

Дата та час: 12 лютого 2016 року о 10.00

Попередня реєстрація обов’язкова: тел. 251-70-65, [email protected]

Програма семінару – у вкладенні.


Потенціал Інформ


02.02.2016 Додатки до новини:
Програма семінару
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта