Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

"Золоті правила" бізнес-етікету,які мусить знати кожна ділова людина

 
 
Часто на ділових зустрічах люди потрапляють у незручні ситуації через незнання елементарних правил бізнес- етикету . Незважаючи на те , що в багатьох школах цьому навчають , в реальному житті такі загальні правила не завжди дієві. Барбара Печтер у своїй новій книзі "Основи ділового етикету " пише про конкретні навички , які повинні розуміти професіонали , презентуючи себе в діловому суспільстві .Інтернет-портал UBR представляє правила для успішної самопрезентації на бізнес- переговорах - від того як вести себе і що замовити в ресторані.


Завжди говоріть своє повне ім'я


На бізнес - зустрічі ви повинні говорити повне ім'я , але також зверніть увагу , як інші себе представляють.


Якщо ваше ім'я занадто довге або важко вимовляється , ви повинні його скоротити або змінити. Або ж потрібно написати вимове вашого імені на візитній картці.


Завжди вставайте , коли представляєтеся


Якщо ви підніметеся , всі зафіксують вашу присутність і запам'ятають вас. Якщо ж вас застали зненацька , ви повинні нахилитися вперед.


Скажіть "Спасибі " один або два рази на протязі розмови


Ви повинні сказати це тільки один раз або двічі протягом розмови. В іншому випадку , ви можете здатися безпорадним і таким,що потребує підтримки .


Повний текст статті читайте за посиланням:http://ubr.ua/labor-market/life-at-work/zolotye-pravila-biznes-etiketa-kotorye-doljen-znat-kajdyi-248894


За матеріалами ubr.ua


05.09.2013
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта