Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

ЗОСППР “Потенціал" подав пропозиції до Федерації роботодавців України з проблеми блокування реєстрації податкових накладних

 
 
Відбулося розширене засідання обласної координаційної ради з питань розвитку підприємництва при Запорізькій облдержадміністрації, яке провів голова облдержадміністрації, голова координаційної ради Костянтин Бриль.

Головним питанням порядку денного було обговорення результатів операції «СТОП незаконній торгівлі» в Олександрівському районі м. Запоріжжя. Відзначалося, що попри лише 65-відсоткову зайнятість робочих місць на ринках Запоріжжя незаконна торгівля на вулицях міста процвітає. У ході операції «СТОП незаконній торгівлі» в Олександрівському районі м. Запоріжжя поліція склала 17 протоколів про порушення, але це майже не вплинуло на ситуацію. Тому вирішено продовжити операцію «СТОП незаконній торгівлі» і рекомендувати Запорізькій міській раді забезпечити систематичність рейдів з урахуванням напрацювань обласної робочої групи (практика м. Вінниця – щоденні рейди протягом мінімум трьох місяців).

На засіданні обговорено також питання про наслідки блокування реєстрації податкових накладних, яке стало бар’єром для розвитку бізнесу. Слід зазначити, що ЗОСППР “Потенціал" за ініціативою ради підприємців, яка діє при «Потенціалі», подав з цієї проблеми свої пропозиції до Федерації роботодавців України. Запропоновано наступні заходи:

1. Створити робочу групу у складі представників Кабінету міністрів України, Міністерства фінансів України, Державної фіскальної служби України, Федерації роботодавців України.

2. Робочій групі провести аналіз критеріїв блокування податкових накладних, відібрати основні критерії, які не впливають на боротьбу із схемним ПДВ боротьбу з тіньовим і схемним кредитом.

3. Тимчасово призупинити критерії (в силу неврегульованого механізму), які негативно впливають на діяльність реального сектору економіки.

4. Доопрацювати механізм блокування податкових накладних, в тому числі критерії відбору платників податку на додану вартість для блокування податкових накладних.


Потенціал Інформ


21.09.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua