Логін:
Пароль:
 


Архів подій

Курс НБУ








Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области



Агентство Промышленных Новостей

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:
 

українською мовою / на русском языке

Звіт єдинника третьої групи

 
 
Податкова декларація єдинниками третьої групи подається до органу ДПС за місцем реєстрації підприємця щоквартально, протягом 40 календарних днів після закінчення звітного кварталу. Тобто декларація за I квартал повинна бути представлена ​​не пізніше 10 травня 2012 року в той же орган ДПС, в який сплачується і єдиний податок.


Порядок складання звітності платниками єдиного податку регулює ст. 296 Податкового кодексу. Єдинники третьої групи декларують свої доходи за тією ж формою, що й єдинники інших груп. (Про те, як платникам єдиного податку другої групи відзвітувати перед податковою, читайте в «Приватному підприємця» № 5.)


Форма Податкової декларації платника єдиного податку - фізичної особи - підприємця затверджена наказом Мінфіну України від 21.12.2011 р. № 1668 (форма декларації наведена на сайті в розділі «Бланки звітності»).


Терміни подання податкової декларації та сплати єдиного податку в 2012 році наступні:

Отчетный период

Предельный срок

представления декларации

уплаты единого налога

I квартал

10 мая

18 мая

Полугодие

9 августа

17 августа

3 квартала

9 ноября

19 ноября

Год

11 февраля 2013

19 февраля 2013



Про те, як підрядник заповнити необхідні розділи податкової декларації єдиннику третьої групи, на прикладах розповість газета «Приватний підприємець» № 6, який вийде з друку 22 березня.


За матеріалами chp.com.ua


30.03.2012
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 


Радіо On-Line

Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта