Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Екологічні служби переходять на електронний документообіг

 
 
Наразі це стосується подання декларації про утворення відходів. Як пояснив директор Департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації Сергій Карпій, відповідно до чинного законодавства суб’єкти господарської діяльності у сфері поводження з відходами, діяльність яких призводить виключно до утворення відходів, зобов’язані щороку подавати декларацію про утворення відходів.


З початку цього року суб’єктами господарювання вже подано 203 декларації про утворення відходів.


З метою спрощення та прискорення процедури подання декларації про утворення відходів, а також підвищення якості та зручності надання адміністративних послуг Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації спільно з Управлінням розвитку підприємництва та дозвільних послуг Запорізької міської ради запровадили подання декларації про утворення відходів у електронному вигляді.


Впровадження електронного документообігу дозволить суб'єктам господарювання, які розташовані на території Запорізької області, економити час та зусилля, надасть можливість швидко дізнатись про результати розгляду документів, а також мінімізувати ризик втрати документів.


За матеріалами www.zoda.gov.ua


20.05.2015
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua