Запорізький обласний союз промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал», Запорізька обласна федерація роботодавців  
 
Логін:
Пароль:
 




Архів подій

СПП в Волгоградской области

Кращі проекти розвитку малого підприємництва включать до обласної програми

 
 
: «Проект, Комплексної, ЗОСППР, Потенціал, Запорізькій, малого, підприємництва
 
Засідання робочої групи з питань розробки проекту Комплексної програми розвитку малого підприємництва у Запорізькій області на 2011-2012 роки провів перший заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Кальцев.


У розробці проекту Комплексної програми розвитку малого підприємництва у Запорізькій області на 2011-2012 роки керівництво облдержадміністрації запросило взяти учать представників бізнесу та громадських організацій підприємців, оскільки програма має охоплювати та враховувати інтереси кожної людини, яка має власний бізнес.


Серед пріоритетних напрямків розвитку малого підприємництва визначили такі: забезпечення якісного, прозорого державного та муніципального регулювання сферою господарської діяльності; фінансово-кредитна та інвестиційна підтримка малого підприємництва; реформування дозвільної системи, оптимізація діяльності з надання адміністративних послуг; створення сприятливого інвестиційного клімату, розвиток інфраструктури підтримки малого підприємництва, у тому числі в малих містах та сільській місцевості; підвищення конкурентоспроможності та інвестиційно-інноваційної привабливості малого підприємництва в Запорізькій області.


На підтримку підприємців обласна державна адміністрація оголосила конкурс проектів з розвитку малого підприємництва, найкращі з яких будуть включені до Комплексної програми розвитку малого підприємництва у Запорізькій області на 2011-2012 роки, а відповідно і профінансовані.


У ході засідання робочої групи відбулася презентація трьох проектів, розроблених товариством з обмеженою відповідальністю "Потенціал-Інвест" за участю ЗОСППР "Потенціал": «Інформаційний банк пропозицій товарів та послуг суб’єктів малого підприємництва в Запорізькій області на базі існуючої інтернет-системи DATA-BANK», «Проект Biz-Flow MMS: створення нової регіональної мобільної MMS послуги "Інформаційне обслуговування малого бізнесу в режимі реального часу"», «Проект Biz-Flow: включити в активний інформаційний обмін владу та бізнес Запорізького регіону». Всі вони пов’язані між собою і стосуються представлення запорізького бізнесу в Інтернет-середовищі, використання мобільного зв’язку для інформаційного обслуговування та створення регіональної інформаційної системи, яка просуватиме на ринок товари запорізьких виробників.

В складі робочої групи працювали віце-президенти ЗОСППР "Потенціал" І.Лєх та А.Пилипенко. Презентацію проектів провів заст.виконавчого директора ЗОСППР "Потенціал" В.Растворов.


Члени координаційної ради надали схвальну оцінку цим проектам та запропонували рекомендувати їх до включення у Комплексну програму розвитку малого підприємництва у Запорізькій області на 2011-2012 роки.


За матеріалами www.zoda.gov.ua


30.07.2010 Додатки до новини:
Протокол №1 засідання робочої групи з розроблення проекту Комплексної програми розвитку малого підприємництва в Запорізькій області на 2011-2012 роки
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
Новость на русском языке
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:

ПФУ


Радіо On-Line
Анализ статистики сайта