Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

На Запоріжжі найактивніше декларують дохід з вирощеного на власних земельних ділянках

 
 
14,3 декларацій на дохід від реалізації вирощеної на власних земельних ділянках сільгосппродукції отримала з початку компанії "Декларування-2018" ДФС у Запорізькій області.

Трохи менше надійшло звітів про отримання спадщини – 951, та прибутки від здачі в найм нерухомого майна – 704 декларації.

Вже подано понад 20 тисяч декларацій про майновий стан та доходи за 2017 рік. Як повідомляє в.о.начальника ГУ ДФС у Запорізькій області Юліана Козаченко, запоріжці задекларували 543 мільйони гривень доходів. Зокрема, до бюджетів сплачено 12,4 мільйона гривень податку на доходи фізичних осіб та 1,9 мільйона військового збору, що на 6,2 мільйона більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Нагадаємо, до закінчення кампанії декларування залишилося менше місяця. Декларацію треба подати особисто або уповноваженою особою у Центрах обслуговування платників податкових інспекцій (за місцем реєстрації), а також можна направити поштою або за допомогою електронного цифрового підпису в Електронному кабінеті ( https://cabinet.sfs.gov.uа ).


За матеріалами zp.sfs.gov.ua


10.04.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua