Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Народний депутат України Оксана Продан підтримала ініціативу Запорізького Союзу промисловців щодо неприпустимості прийняття законопроекту №7142

 
 
Народний депутат України Оксана Продан листовно висловила подяку президентові ЗОСППР "Потенціал" Олександру Головку за ініціативу, порушену запорізьким Союзом промисловців, підприємців і роботодавців, щодо відкликання розгляду Парламентом законопроекту "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо заходів з детінізації обігу товарів і послуг" (реєстраційний №7142 від 29.09.2017 р.).


"Шановний Олександре Степановичу!

Дякую Вам за Ваше звернення від 7 листопада 2017 року та Запорізькому обласному союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал", який Ви очолюєте, за захист інтересів малого та середнього бізнесу, - йдеться у листі. – Як і Ви, я опікуюсь питаннями малого та середнього бізнесу, та є головою громадської організації Всеукраїнського об’єднання підприємців малого та середнього бізнесу "Фортеця", тому всі надані Вами аргументи розумію.

12 жовтня 2017 року лідери об’єднань з різних областей України взяли участь у засіданні Ради громадської організації Всеукраїнського об’єднання підприємців малого та середнього бізнесу "Фортеця", в ході якого було обговорено законопроект №7142 та можливі негативні наслідки для малого та середнього бізнесу у разі його прийняття. За результатами обговорення учасниками прийнято рішення направити ряд звернень від очолюваних ними організацій до Президента України, Голови Верховної Ради України, голів депутатських фракцій та груп у Верховній Раді України, Голови та членів профільного комітету Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості прийняття законопроекту №7142.

Я також вважаю неприйнятним прийняття проекту Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо заходів з детінізації обігу товарів і послуг", реєстр. №7142.

Разом з цим, для того, щоб Парламент прислухався до позиції бізнесу та відкликав законопроект "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо заходів з детінізації обігу товарів і послуг", реєстр. №7142, кожен підприємець та кожне об’єднання підприємців України мають висловити свою позицію щодо цього та повідомити про це народних депутатів України – членів Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики, голів депутатських фракцій та груп у Верховній Раді України, Голову Верховної Ради України.

З повагою, Народний депутат України Оксана Продан".


У свою чергу, ЗОСППР "Потенціал" просить підприємців та об’єднання підприємців Запорізького краю підтримати пропозицію Народного депутата України Оксани Продан та поінформувати про своє ставлення до законопроекту №7142 народних депутатів України – членів Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики, голів депутатських фракцій та груп у Верховній Раді України, Голову Верховної Ради України.

А також ЗОСППР "Потенціал" вкотре закликає народних депутатів України від Запорізької області, в разі розгляду Парламентом, не голосувати за цей законопроект, що, за переконанням підприємців, спрямований на посилення регуляторного тиску на малий бізнес, значне збільшення повноважень контролюючих органів та ліквідацію спрощеної системи оподаткування.


Потенціал Інформ


05.01.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua