Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Презентація нових сервісів вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України

 
 
Начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області Світлана Жмурко 10 вересня провела засідання «круглого столу» за темою «Впровадження єдиних стандартів обслуговування в сервісних центрах, взаємодія громадян з Пенсійним фондом через сервіси вебпорталу Фонду».

У заході взяли участь голови профкомів акціонерних товариств «Запоріжсталь, «Запоріжкокс», представники обласної ради профспілок та галузевих організацій профспілок: металургійної та гірничодобувної, харчової, переробної промисловості, будівництва, соціальної сфери, енергетики та електротехнічної промисловості, автомобільного транспорту, освіти та науки, охорони здоров’я, житлово-комунального господарства, державних установ та заступник виконавчого директора ЗОСППР “Потенціал" Ірина Стрельбицька.

Світлана Олексіївна розповіла учасникам “круглого столу" про пріоритетні принципи обслуговування всіх категорій громадян. Вона зазначила, що якість, прозорість, відкритість та доступність мають стати візитівкою сервісних центрів у Запорізькій області.

Звернувшись до головної теми зустрічі, керівник докладно зупинилася на можливості дистанційного отримання персональної інформації для застрахованих осіб, пенсіонерів.

Цікаві можливості онлайн-сервісів вебпорталу Фонду запропоновано і для роботодавців. Найближчим часом виконавча дирекція ЗОСППР “Потенціал" та ЗОФР планує провести зустріч роботодавців з представниками Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області.



За матеріалами ГУ ПФУ у Запорізькій області


Потенціал Інформ


11.09.2019
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua