Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Регіональна рада підприємців наполягає на відкликанні законопроекту №7142

 
 
На засіданні ради підприємців, що відбулось сьогодні, 11 січня, в облдержадміністрації, порушувались питання щодо змін до Податкового кодексу України, передбачених, зокрема, законопроектом №7142, а також обговорювались умови доступності банківського кредитування для малого і середнього бізнесу регіону тощо.

В роботі засідання ради підприємців взяла участь директор Департаменту економічного розвитку і торгівлі Запорізької обласної державної адміністрації Оксана Матвіїшина.

Провів засідання голова регіональної ради підприємців області, президент Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал» Олександр Головко.

Про нагальну потребу відкликати та не розглядати у Верховній Раді законопроект «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо заходів з деталізації обігу товарів і послуг» (реєстраційний №7142 від 29.09.2017 р.) аргументовано у своїй доповіді довела аудитор, менеджер і голова правління громадської організації Центр медіації і еккаунтингу «Точка зору» Лариса Церетелі. (Презентація доповіді – у прикріпленому файлі https://drive.google.com/file/d/1Y0FYPohUAiaqPjR_fppGJcUC6-qyG4lO/view?usp=sharing).

Олександр Головко, підбиваючи підсумки, зазначив, що ЗОСППР «Потенціал», що ініціював відкликання цього законопроекту, підтримала зокрема народний депутат України Оксана Продан. Очолювана нею громадська організація Всеукраїнського об’єднання підприємців малого та середнього бізнесу «Фортеця» також розкритикувала законопроект №7142 та визначила можливі негативні наслідки для малого та середнього бізнесу у разі його прийняття. Оксана Продан просить підприємців та об’єднання підприємців Запорізького краю підтримати пропозицію «Фортеці» та поінформувати про своє ставлення до законопроекту №7142 народних депутатів України – членів Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики, голів депутатських фракцій та груп у Верховній Раді України, Голову Верховної Ради України. Таким чином, спільними зусиллями довести неприпустимість прийняття цього законопроекту.

По другому питанню порядку денного – щодо умов доступності банківського кредитування для малого і середнього бізнесу регіону – доповідав заступник начальника з питань мікро, малого та середнього бізнесу філії облуправління АТ «Ощадбанк» Олег Халтобін.

На завершення засідання - про законодавчі нововведення на 2018 рік поінформувала заступник виконавчого директора Запорізького обласного союзу промисловців, підприємців (роботодавців) «Потенціал» Ольга Кравець.


Потенціал Інформ


11.01.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua