Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Вендінг-бізнес. Як заробити на кавових автоматах

 
 
Бізнес на торгових автоматах реально запустити починаючим підприємцям навіть обмеженим в засобах. Це прибутковий бізнес, який працює 24 години на добу, 7 днів в тиждень при мінімальних витратах на персонал, оренду приміщення та рекламу. Якщо вас гризуть сумніви - ризикнути і почати свою справу або залишитися на стабільній роботі - ви можете розпочати підприємницьку діяльність з неповного робочого дня, зберігши при цьому своє робоче місце, пише ubr.ua.


Замислюючись відкрити вендінговий бізнес у своєму місті необхідно звернути увагу на такі умови входу на ринок: розміщення автоматів в правильному місці, постійне забезпечення наповнювачами, обслуговування і ремонт техніки, а також інкасацію торгового автомата.


Кавомати - лідери вендингу


Перш ніж шукати правильне місце для торговельного автомата, визначитеся з асортиментом продукції, що продається. Через вендингові машини продають цукерки, газовану воду, чіпси, снеки, бутерброди, фрукти, молоко, пресу і навіть золото. Найпоширенішими вендинговыми апаратами у світі вважаються кавові автомати. Саме з кофематов почалася ера розвитку вендінгового бізнесу, коли в 1946 році з'явилися перші автомати, що продають гарячу каву.


Кавомати стали справжнім проривом у вендингової індустрії.


Звичайно, Україна не значиться першою в рейтингу кавових країн, але, за даними Міжнародної Кавової Асоціації, за останнє десятиліття (2000-2010 рр.) Україна з точки зору кавового споживання стала найбільш динамічно розвивається. За 10 років споживання кави жителями нашої країни зросло на 23%, для порівняння за цей же період споживання кави у світі зросла в цілому на 2,5%. При цьому тільки за 2011 рік українці випили 1,485 млн. мішків кави, у 2000 році цей показник був на рівні 179 тис. мішків кави.


Місце


Вендінг-бізнес, як і будь-торговий бізнес, на 99% залежить від місця розташування і ще раз від місця розташування. Місце продажу повинно мати високу прохідність (кілька тисяч в день), наприклад, автосалони, авторемонтні майстерні, салони краси, офісні будівлі... продовження ТУТ.


За матеріалами ubr.ua


23.05.2013
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua