Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Вітання директору Департамента промисловості і розвитку інфраструктури ЗОДА Антонова А.М. з державною нагородою – «Заслужений працівник транспорту України»!!!

 
 
Шановний Андрію Миколайовичу!


Прийміть найщиріші, сповнені людської пошани і поваги вітання з нагоди нагородження Вас високою державною нагородою – «Заслужений працівник транспорту України»!!!


Цю нагороду Вам принесли глибоке знання справи, рівень відповідальності, самовіддана праця та великий талант. Перебуваючи на посаді директора Департаменту промисловості та розвитку інфраструктури Запорізької облдержадміністрації, працюючи на розбудову не тільки нашого рідного краю, а й усієї країни, Ви підтверджуєте, що саме Ви гідні цієї нагороди!


Бажаю міцного здоров'я, нових здобутків, незгасимої енергії та невтомності в повсякденній відповідальній роботі на благо Запорізького краю, України та українського народу!


народний депутат України,

Голова Ради ЗОФР,

Президент ЗОСППР "Потенціал" Петро Ванат


Потенціал Інформ


26.08.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua