Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

З кожного літра бензину 3 грн. податку йде на дороги. Де вони?

 
 
Я пам'ятаю, як два роки тому на говорили, що техогляд і транспортний збір замінять на податок, який включає в бензин, а точніше в його вартість. Нам говорили, що ми більше не будемо принижуватися отримуючи талон ТО і витрачати на це гроші. Особисто я витрачав на це 50 доларів і два дні, дороги були поганими, сьогодні витрачаючи 250 літрів А95 стоячи в київських пробках. Я витрачаю майже 100 доларів на податок, але дороги стали тільки гірше. Питання: Куди йдуть мої гроші?»


Господа чиновники! Ви обіцяли нам податок на паливо, а як результат хороші дороги. Куди йдуть настільки величезні гроші. В Києві мільйони машин, і всі вони щодня заправляють паливо і платять податок, майже по 3 гривні з кожного літра! Де обіцяні вами дороги? А може гроші в банку, який сидить у приміщенні Автодору? Ви не цікавилися, звідки у місцевих вкладників мільйонні депозити?


Стан доріг це індикатор того, як розкрадають наші гроші. Навіщо платити податки, якщо їх розкрадають чиновники? Причому тут мова йде про конкретному податок, покликаний поліпшити стан доріг в Україні. Народ вимагає знайти винних у розкрадання коштів і засудити їх, і не просто засудити, а забрати у них та їхніх родичів все, що вони вкрали. Якщо цього не буде, то буде вам господа регіонали і другий термін, але тільки не президентський і небо в овчинку!


За матеріалами ua-banker.com.ua


15.03.2013
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua