Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Запорізький бізнес жадає роз’яснень щодо спрощення застосування РРО

 
 
На засіданні Ради підприємців ЗОСППР "Потенціал", що відбулося сьогодні, 22 червня, говорили про урядові інновації щодо спрощення застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО) та запровадження електронних чеків.

Провів засідання Президент Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" Олександр Головко.

На засідання Ради підприємців були запрошені та взяли участь: заступник начальника ГУ ДФС у Запорізькій області Анна Пужай-Череда, директор Департаменту надання адмінпослуг та розвитку підприємництва міськради Володимир Жуков, заступник директора ТОВ ТФС "ГМБХ" Олександр Карпов.

Учасники засідання в ході обговорення наголошували, що треба віддати належне та підтримати низку заходів пілотного проекту, схваленого постановою Кабміном, щодо реєстрації та експлуатації новітніх моделей програмних та/або програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій. Але, разом з тим, потребує деталізації процесу використання в ході розрахункових операцій мобільних телефонів, планшетів, ноутбуків та інших сучасних засобів комунікації. Стосовно цього ЗОСППР "Потенціал" листовно звернеться до Кабміну, де окреслить позицію запорізького бізнесу, озвученого учасниками сьогоднішнього засідання Ради підприємців. А також ЗОСППР "Потенціал" запрошує всіх представників малого та середнього бізнесу регіону долучитися до обговорення.


Потенціал Інформ


22.06.2018
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua