Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Запрошуємо на зустріч - презентацію «Впровадження національного стандарту ДСТУ EN 16636 «Послуги по боротьбі з шкідниками. Вимоги та компетенції »

 
 
Український Національний Комітет Міжнародної Торгової Палати ICC UKRAINE, Українська Пест Контроль Асоціація (УПКА), Запорізька обласна федерація роботодавців, Запорізький обласний союз промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал», за підтримки Запорізької торгово-промислової палати, запрошують Вас 27 вересня 2016 р. об 11-00 на зустріч – презентацію: «Впровадження національного стандарту ДСТУ EN 16636 «Послуги щодо боротьби зі шкідниками. Вимоги та компетенції» на запорізьких підприємствах – шлях до біобезпеки Запорізької області та виходу на світові ринки»...


Головним доповідачем на презентації буде керівництво Громадського Об’єднання «Українська Пест Контроль Асоціація» (УПКА) (м.Київ), єдиного в Україні члена Конфедерації Європейських Пестменеджмент Ассоціацій (СЕРА), ініціатора впровадження європейського стандарту EN 16636:2015 на національному рівні в Україні.

Зустріч проходитиме в конференц-залі другого поверху готелю «Інтурист» за адресою м. Запоріжжя, проспект Соборний , 135.


Участь – безкоштовна, за запрошенням та попередньою реєстрацією.

Кількість місць обмежена.


Довідки та реєстрація - за телефонами та електронною поштою:

0612135666 , [email protected] – Кісельова Лідія Володимирівна

0503226446 , [email protected] – Андріанов Олександр Анатолійович

0674803349 , [email protected] - Кріводонов Сергій Володимирович


Потенціал Інформ


22.09.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua