Логін:
Пароль:
 


Архів подій








КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:
 

українською мовою / на русском языке

«Просвіта» запрошує мешканців м. Запоріжжя та Запорізького краю

 
 
Інформуємо Вас про те, що Просвітяни відзначають 20-ту річницю відновлення роботи Запорізької обласної «Просвіти» ім. Т.Г. Шевченка.

«Просвіта» ім. Т.Г. Шевченка має вже вікову історію, першу організацію в нашому краї було створено в 1917 році та не витримавши радянського тиску проіснувала до 1922 року. Але вже в 1989 році відбулися установчі збори, на яких було вирішено відносити просвітянську роботу «Просвіти» ім. Т.Г. Шевченка. Основною метою організації є патріотичне виховання населення, сприяння утвердженню української мови, утвердження української національної ідеї, досягнення єдності української нації, утвердження та зміцнення Соборності Української Держави.

В наше сьогодення, коли має місце розбрат та зневіра, відсутність патріотичного саморозуміння, саме «Просвіта» ім. Т.Г. Шевченка збирає навколо себе творчу українську інтелігенцію, яка закликає, допомагає та виховує свідомих українців.

Затверджено план роботи на 2010 рік. Запроваджується практика зустрічей з активом, творчою інтелігенцією та регіональною елітою області з метою співпраці та консолідації зусиль в побудові українського громадянського суспільства. Нове керівництво, не ламаючи минулих напрацювань, налаштоване на позитивну роботу єдиною командою.

Запорізьке обласне об'єднання Всеукраїнського товариства «Просвіти» ім. Т.Г. Шевченка сподівається на співпрацю та запрошує Вас прийняти активну участь у заходах по відзначенню 20-ї річниці відновлення роботи Запорізької «Просвіти» ім. Т.Г. Шевченка. Заходи відбудуться 26.02.2010 року в Будинку культури «Орбіта» (вул. Лєрмонтова, 9) о 17:00.

У програмі:

-виставка народного мистецтва (народні майстри Запорізького краю) - з 17:00;

-благодійний аукціон (кошти від проведення аукціону будуть направлені на розвиток

01.02.2010
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта