Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

До уваги підприємців!

 
 
Запрошуємо на семінар.


28 березня 2017 року у конференц-залі готелю «Інтурист» (2 поверх), за адресою пр. Соборний, 135, об 11.00 в рамках реалізації Програми фінансування деяких заходів щодо сприяння розвитку малого та середнього підприємництва відбудеться семінар для підприємців на тему: «Законодавство про працю та відповідальність за його порушення».

Програма заходу вміщує наступні питання: кодекс законів про працю (прийом, звільнення, повідомлення ДФС про прийом), кадрова документація (обов'язковість для працедавців різних організаційно-правових форм, склад, оформлення змін, термін збереження т.і.), єдиний соціальний внесок (платники, ставки, мінімальний страховий внесок, доплата), податок на доходи фізичних осіб (платники, ставки, неоподатковувані доходи), актуальні питання (трудовий договір і договір цивільного характеру, неповний робочий час, відпустка без збереження зарплати), відповідальність за порушення законодавства про працю та її оплату.


Участь у семінарі для підприємців безкоштовна.


Представники суб’єктів підприємництва, що мають бажання взяти участь у семінарі, можуть направити заявку на електронну адресу [email protected] до 24.03.2017 за формою:

П.І.Б; Посада; Підприємство; Контактний телефон


Потенціал Інформ


22.03.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта