Логін:
Пароль:
 


Архів подій

Курс НБУ








Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области



Агентство Промышленных Новостей

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:
 

українською мовою / на русском языке

Енергоефективність - стратегічний пріорітет місцевої громади в Запоріжжі

 
 
: енергоефективність, Марголін, круглий стіл
 
21 червня в Запорізькій міській раді відбулось засідання "круглого столу" “Енергоефективність — стратегічний пріоритет місцевої влади", в якому взяв участь перший заступник виконавчого директора Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" О.О. Марголін.

Захід відбувся за ініціативи Громадської ради при виконавчому комітеті міськради та мав на меті ознайомлення учасників з європейським досвідом міської енергоефективності та можливостями залучення джерел фінансування заходів з енергоефективності.

В обговоренні питань “круглого столу" взяли активну участь начальник управління енергозбереження Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Запорізької облдержадміністрації С.В. Крамний , депутат міської ради Є.Г. Карташов , директор енергосервісної компанії “Екологічні системи" В.А. Степаненко , експерт Асоціації "Енергоефективні міста" Д.В. Леськів та інш.

Як зазначив Марголін О.О., на сьогодні з огляду на цінові коливання на ринку енергоресурсів як в країні в цілому ,так і в нашому місті, енергетична політика влади повинна бути скорегована в бік підвищення енергоефективності, збільшення частки альтернативних енергоресурсів та диверсифікації джерел і шляхів постачання енергоносіїв.

За результатами обговорення питань порядку денного учасниками засідання було вирішено направити резолюцію на ім'я міського голови Олександра Сіна з пропозиціями про приєднання Запоріжжя до європейського проекту з питань енергоефективності «Угода мерів», створення робочої групи з розробки в Запоріжжі муніципального енергетичного плану, програми термомодернізації житлового фонду та інш.


Потенціал Інформ


22.06.2012
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 


Радіо On-Line

Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта