Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

English online: 5 сайтів для вивчення англійської мови

 
 
Preply.com.ua

Досить новий американсько-український сервіс для підбору репетиторів англійської мови. На цьому сервісі можна знайти професійних репетиторів з США, Великобританії і навіть Австралії, які зможуть викладати по Skype. Є і місцеві репетитори, які можуть приїжджати додому або на роботу. Сервіс хороший тим, що дозволить вивчити англійську швидше і краще всього, так як в основі навчання лежить педагогом, який добре розуміє ваші слабкі місця і завдяки цьому будує програму під вас. Вартість за один урок коливається від $6 до $45 у залежності від репетитора, середня ціна близько $19 за урок тривалістю 90 хвилин.


Busuu.com

Соціальна мережа для вивчення іноземних мов. Працюючи з системою і підвищуючи свій рівень ви формуєте своє дерево мови - це задумка авторів, яка додає ігрової механіки вивчення. На платформі можна знайти друзів з різних країн, які будуть підказувати з перекладом тих або інших слів і пропозицій. Також є онлайн курси, які можна проходити і словник для вивчення слів. Річна передплата коштує $75... продовження читайте ТУТ.


За матеріалами delo.ua


15.07.2013
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта