Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

8 жовтня у торгово-промисловій палаті відбулося розширене засідання Дорадчого комітету з ефективного врядування та розвитку, створеного для впровадження Проєкту Проміс у Запоріжжі

 
 
8 жовтня у торгово-промисловій палаті відбулося розширене засідання Дорадчого комітету з ефективного врядування та розвитку, створеного для впровадження Проєкту Проміс у Запоріжжі.


Засiдання вiв радник міського голови Валерій Еделєв, у роботi взяв участь виконавчий директор ЗОСППР «Потенціал» Валерiй Крайнiй, керівники комунальних підприємств та департаментів міської ради, а також представники проєкту ПРОМІС, бізнесу та громадськості.


На розгляді було 13 ініціатив і проєктів, і особливу увагу Запорізький обласний союз промисловців та підприємців (роботодавців) «Потенціал» приділив наступним темам: аналіз місцевого бізнес клімату, програма розвитку малого та середнього підприємництва в місті Запоріжжі на 2017-2021 роки, проект «Створення умов для професійної перекваліфікації учасників АТО в м. Запоріжжі» та проведення Еко-форуму.


Початок продуктивній співпраці між владою міста та проєктом ПРОМІС покладений у грудні 2015 року. Тоді й був створений дорадчий комітет.


З того часу вдалося реалізувати чимало важливих для міста ініціатив. Серед них – програма розвитку міста Запоріжжя до 2028 року, підтримка малого та середнього бізнесу, стратегічне планування, впровадження інструментів відкритого демократичного врядування на кшталт «Відкрите місто» та інші.


Потенціал Інформ


08.10.2019
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua