Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

Інформація щодо проведення Першої Кувейтської Міжнародної торговельної виставки в м.Ель-Кувейт (Держава Кувейт)

 
 
За інформацією Посольства Держави Кувейт в Україні 21-27 лютого 2016 року в м. Ель-Кувейт, Держава Кувейт шейха Сабахаль-Ахмадаль-Джаберас-Сабаха планується проведення Першої кувейтської міжнародної торговельної виставки під гаслом: «Кувейт - серце світової торгівлі».

Захід проходитиме під егідою Еміра Держави Кувейт шейха Сабахаль-Ахмадаль-Джаберас-Сабаха та надасть можливість встановити безпосередні контакти з представниками ділових кіл Кувейту та інших держав Близького Сходу.

Виставка являє собою унікальний шанс зустріти представників різних компаній і напрямків під одним дахом, познайомитись з діяльністю місцевих, регіональних і міжнародних організацій, фірм, власників світових торговельних марок із різних секторів економіки, з метою зацікавлення щодо укладання договорів між Державою Кувейт та іншими країнами світу, а також підтримки іноземних інвесторів і допомоги їм відкрити нові ринкові перспективи.

Більш детальну інформацію можна знайти на сайті Міжнародної Кувейтської торговельної виставки: http://www.kif.net.


В разі зацікавленості просимо поінформувати за тел./факсом: 223-05-98, або e-mail: [email protected].


Потенціал Інформ


01.12.2015
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта