Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

Книга: «Правила бізнесу Генрі Форда»

 
 
Про зміни


- Не бійся майбутнього і не преклоняйся перед минулим. Хто боїться майбутнього і можливих невдач, той своїми руками звужує коло своєї діяльності. Невдачі - це лише привід почати все спочатку і діяти розумно. Невдача не ганебна - позорен страх перед невдачею. Минуле корисне тільки тоді, коли вказує нам шляхи та засоби розвитку.

- Якщо бізнес не розширюється, він руйнується, а руйнується бізнес постійно потребує нових грошових вливань.

- Закони бізнесу подібні законам природи - хто їм противиться, швидко відчуває на собі їхню могутність.

- Сенс життя полягає не в боротьбі, а якщо і в боротьбі, то з інерцією і власної успокоенностью. Якщо наша мета - покритися іржею, то нам залишається тільки одне: віддатися нашої внутрішньої ліні. Якщо ж наша мета - зростання, то потрібно прокидатися щоранку і спати цілий день.

- Я бачив, як великі компанії терпіли крах, перетворюючись в тінь власного імені, тільки тому , що хтось вирішував, що ними можна і далі керувати так, як вони керувалися досі. Життя, як я її розумію, не зупинка, а подорож. Навіть той, хто думає, що він зупинився відпочити, не перебуває в спокої, а, швидше за все, котиться вниз. Все знаходиться в русі і з самого початку був призначений для руху. Життя тече. Навіть якщо людина постійно живе на одній і тій же вулиці і в одному і тому ж будинку, сам він кожен день інший.

- Не звертай уваги на конкуренцію. Нехай працює той, хто вміє це робити краще. Спроба погубити чийсь бізнес - злочин, тому що має на меті в гонитві за прибутком зламати життя іншої людини і замість панування розуму встановити диктат сили... продовження ТУТ.


За матеріалами forbes.ua


14.05.2013
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта