Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Олександр Головко: «Наша головна стратегія – захист бізнесу»

 
 
У прес-центрі «Журналіст» ЗОО НСЖУ відбулася прес-конференція з керівниками Запорізького обласного союзу промисловців і підприємців (роботодавців) «Потенціал», Запорізької обласної Федерації роботодавців - Президентом ЗООППР і Головою ради ЗОФР Олександром Головком та виконавчим директором Валерієм Крайнім.

Після обрання Олександра Головка президентом ЗОСППР «Потенціал» та головою Ради ЗОФР структури були укріплені досвідченими кадрами, в тому числі з громадських формувань, які входять до складу ЗОСППР «Потенціал». Новообрані керівники розповіли журналістам про актуальні напрями роботи.

- Сьогодні серйозно вивчається проблемні питання підприємств, які входять до складу ЗОСППР «Потенціал» та структур роботодавців Запорізької області. Формується організація максимального сприяння вирішення проблем цих структур через ЗОСППР «Потенціал», ФРУ, Кабмін, депутатів ВР та місцевої влади.

Вирішується питання популяризація через ЗМІ позитивного іміджу підприємств, які входять до складу ЗОСППР «Потенціал», в тому з обговоренням проблемних питань.

У складі ЗОСППР «Потенціал» йде оновлення та створення структур, які будуть напряму працювати з підприємствами, таких як Рада Підприємців в ЗОСППР «Потенціал», Рада сприянню підрозділам АПК, робоча група з допомоги в митних питаннях, Центр регуляторної підтримки бізнесу та інше.

Одним з ключових завдань сьогодні є максимально сприяти обговоренню тристоронньої територіальної угоди між Запорізькою обласною радою, Запорізькою обласною радою профспілок та Запорізькою обласною федерацією роботодавців де передбачити бізнесовий, економічний та соціальних захист роботодавців. Такі ж угоди підписати в кожному районі та містах обласного підпорядкування.

Сьогодні вже створена Школа молодого підприємця. Це поки єдиний проект в Україні. Школа буде навчати молодих бізнесменів в комплексі всіх виникаючих проблем.

Також одним з найважливіших питань є підтримка у створенні громад та індустріальних парків. В зв’язку з активною роботою по створенню громад в Запорізькій області, організована робота по підтримці входженню та адоптації роботодавців в нових умовах децентралізації. 30 березня питання обговорені на засіданні ради ЗОСППР «Потенціал» для надання максимальної допомоги новим суб’єктам господарювання на території Запорізької області, продовжити роботу по створенню і підтримці індустріальних парків.

Незважаючи на те, що закон про створення індустріальних парків працює, нажаль два законопроекти, які стосуються податкової та митної підтримки індустріальних парків в другому читанні не прийняті.

У зв’язку з цим ми звернулись з проханням до народних депутатів від Запорізької області про термінове прийняття цих двох законів у другому читанні, - підсумував президент ЗОСППР «Потенціал» Олександр Головко.


Потенціал Інформ


13.04.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта