Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

Проект Трудового кодексу України, питання відміни трудових книжок, проведення конкурсів профмайстерності розглянуто членами Запорізької обласної федерації роботодавців

 
 
13.11.2015 в Запорізькій обласній федерації роботодавців відбулося засідання членів Асоціації "Ресурс", у якому прийняла участь Разуваєва І.В., заступник директора Департаменту соціального захисту населення Запорізької облдержадміністрації, з розгляду законопроекту Трудового кодексу та питання відміни трудових книжок.

На засіданні розглянуті опрацьовані пропозиції Федерації роботодавців України до законопроекту та надані свої пропозиції та зауваження.


Щодо відміни трудових книжок присутні наголосили на передчасності їх відміни. На сьогодні ще не вдосконалена електронна база, і кадрові служби не зможуть отримати інформацію щодо професійного росту претендента на посаду та інших відомостей.

Виходячи з вищезазначеного, запропоновано відтермінувати выдмыну трудових книжок до 2020 року до створення відповідної електронної бази.


Перший заступник виконавчого директора ЗОСППР "Потенціал" Агафонов Є.О. презентував міжнародний рух WorldSkills International (WSI) - метою якого є популярізація та підвищення престижу робітничих професій за допомою організації та проведення конкурсів професійної майстерності, як у кожній окремій країні так і у світі.

Місія організації - залучення громадської уваги к робітничим професіям, створення умов для розвитку високих професійних стандартів.

Для досягнення глобальної мети вирішується ряд ключевих задач:

- професійні змагання (чемпіонати профмайстерності);

- створення єдиних профстандартів;

- конкурсні завдання, які розробляються експертним товариством;

- система наставництва;

- підвищення престижу робочих професій тощо...

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті: http://hitech-wsr.ru/ http://worldskills.ru/announcement/43-y-mirovoy-chempionat-worldskills-competition-2015-v-san-paulu/.

Запропоновано провести такі змагання в Запорізькому регіоні.


Потенціал Інформ


16.11.2015
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта