Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Смарт-спеціалізація як інноваційна система розумних рішень

 
 
Для запорізьких фахівців тренінг провели експерт наукового центру соціальних інновацій ЄС Манфред Шпісбергер, старший експерт з розвитку промисловості та смарт-спеціалізацій команди підтримки реформ Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Ніно Даменія та голова правління Українського інституту міжнародної політики, радник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Ростислав Томенчук.


Спікери представили логіку та методологію ЄС з відбору пріоритетів для запорізької команди S3 та інших стейкхолдерів у регіоні. Зокрема, у заході взяли участь представники бізнесу, наукового середовища, громадських організацій області та органів місцевого самоврядування.


Відповідно до вимог чинного законодавства на позачерговій сесії обласної ради 14 березня було прийнято рішення про започаткування роботи над напрацюванням Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2027 року.


Потенціал Інформ


15.03.2019
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK


Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua