Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Свято мужності і героїзму

 
 
Напередодні Дня захисника України в Запорізькому академічному театрі ім. В.Г. Магара відбулись урочистості, в яких взяли участь народний депутат України, президент ЗОСППР "Потенціал" Петро Ванат, керівники області та міста.


Як зазначив Петро Михайлович, вже третій рік поспіль відзначається в нашій країні ця важлива подія:


– День захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці нерозривно пов’язані між собою, символізують зв’язок поколінь, давню історичну цінність, а тому особливо шануються українцями. Свято увібрало в себе багаті і славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж всієї багатовікової української історії.

В це світле свято бажаю Вам родинного щастя, сімейного затишку, козацького здоров’я, невичерпної енергії і миру! Нехай ваші сила та мужність завжди базуються на любові та підтримці рідних і близьких. А вдома на вас чекає затишок і мир. Міцного здоров’я, успіхів та надійного тилу!


Під час заходу за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі та з нагоди Дня захисника України очільники регіону вручили відзнаки представникам обласного військового комісаріату, командирам військових частин і солдатам. Військових вітали голова облдержадміністрації Костянтин Бриль, міський голова Володимир Буряк та заступник голови обласної ради Владислав Марченко.


Для учасників урочистостей артисти підготували святковий концерт, присвячений Дню захисника України.


Потенціал Інформ


11.10.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта