Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

Увага! Новина про застосування касових апаратів

 
 
Згідно доопрацьованого законопроекту про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України, запропоновано ввести для фізичних осіб - платників єдиного податку обов'язковість застосування реєстраторів розрахункових операцій (касових апаратів) при продажу товарів, крім платників єдиного податку, які здійснюють свою діяльність на ринках - пише chp.com.ua.


Дана норма передбачає, що всі фізособи - платники єдиного податку, крім торгують на ринках, з 1 січня 2015 року буде зобов'язані застосовувати РРО незалежно від того, імпортними або вітчизняними товарами вони торгують і не залежно від груп товарів згідно УКТ ЗЕД.


Такі новації торкнуться права і законні інтереси близько 1 мільйона фізичних осіб-підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування - представників усіх галузей і видів діяльності.


Учасники ювелірного ринку - виробники і торговці ювелірними та побутовими виробами з дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння - збережуть своє право бути платниками єдиного податку.


Дана інформація підтверджена Радою підприємців при Кабінеті Міністрів України


За матеріалами chp.com.ua


26.03.2014
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта