Логін:
Пароль:
 


Архів подій

Курс НБУ








Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области



Агентство Промышленных Новостей

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:
 

українською мовою / на русском языке

Як формувати трудовий потенціал Запорізької області:науково-практична конференція ЗОСППР "Потенціал"

 
 
Запорізька обласна федерація роботодавців, Запорізький обласний союз промисловців і підприємців (роботодавців) “Потенціал" розпочали підготовку з проведення в грудні поточного року науково-практичної конференції за темою “Актуальні проблеми формування трудового потенціалу регіону на засадах соціального партнерства".

Мета конференції — впровадження в регіоні пілотного проекту з формування та втілення в життя Регіонального освітнього кластеру, інших експериментів з питання формування трудового потенціалу.

Для цього на Конференції планується обговорити принципи та методи формування трудового потенціалу області, розглянути можливості їх покращення в умовах чинного законодавства, визначити можливі шляхи координації дій всіх зацікавлених у цьому процесі сторін — держава - роботодавці- громада, напрацювати пропозиції щодо заходів, які необхідно вжити на національному рівні з підготовки трудового потенціалу для забезпечення потреб сучасного виробництва товарів(робіт, послуг), а також потреб суспільства.

У Конференції запланована участь керівників відповідних департаментів Міністерства освіти і науки, Мінсоцполітики, Національної академії освіти, Комітету науки та освіти Верховної ради.

Для підготовки Конференції утворена робоча група, до якої увійшли представники управління освіти та науки облдержадміністрації, Обласного центру зайнятості, Запорізького національного технічного університету, Асоціації фахівців з питань підготовки кадрів на виробництві “Ресурс", Інституту розвитку персоналу, Виконавчої дирекції ЗОСППР “Потенціал"-ЗОФР.

Відбулося засідання Робочої групи, яке проводив Президент ЗОСППР “Потенціал"-Голова Ради ЗОФР П.Ванат.

На засіданні були визначені секції, що працюватимуть в рамках Конференції. Робота секцій запланована з розгляду, зокрема, таких питань: управління розвитком трудового потенціалу регіону на засадах соціального партнерства; координація дій сторін процесу щодо визначення потреб регіонального ринку праці та підготовки кадрів для забезпечення потреб регіонального ринку праці в системі вищої, професійно-технічної освіти та в умовах виробництва.


Питання щодо ходу підготовки Конференції будуть висвітлюватися на нашому сайті. Слідкуйте за публікаціями.


Потенціал Інформ


14.11.2012
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 


Радіо On-Line

Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта