Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

Запорізька область налагоджуватиме співробітництво з країнами ЄС

 
 
За повідомленням Управління у справах преси та інформації Запорізької ОДА,заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук зустрівся з радником з політичних питань Представництва ЄС в Україні паном Пером Енерудою. Представники сторін обговорили економічну та суспільно-політичну ситуацію, яка сьогодні склалася в Запорізькому регіоні.


Петро Гончарук зазначив, що зберегти мир та спокій в області вдалося насамперед завдяки конструктивній позиції керівництва облдержадміністрації, яке поставило собі за мету об’єднати всі суспільні та політичні сили регіону.


- Ми дуже тісно співпрацюємо з активістами та громадськими організаціями. Всі кадрові призначення відбуваються тільки через погодження з представниками громадськості. Та найцінніше наше досягнення – це єдність жителів області. Всі вони бажають жити в мирі та злагоді, а головне – в Україні, - підкреслив посадовець.


Незважаючи на скрутну економічну ситуацію, як відзначив Петро Гончарук, промислові підприємства регіону продовжують працювати, розвивається туристична галузь, місцеві курорти зустрічають тисячі відпочиваючих.


- Звичайно, економіка нашої області завжди була більш орієнтована на Росію на країни СНД, тому сьогодні нам потрібно охоплювати весь світовий ринок. Маю надію, що підписана Угода про асоціацію з ЄС надасть можливості розширювати ринок збуту запорізької продукції та впроваджувати нові технології, - висловив сподівання посадовець.


Зі свого боку, пан Пер Енеруда, подякувавши за теплу зустріч та гостинність, запевнив, що сприятиме Запорізькій області в налагодженні співробітництва з країнами ЄС.


- Моєю місією є знайомство з різними верствами населення. Я почув ваші побажання, тож можу запевнити, що в Брюселі обов’язково про них дізнаються, - зазначив радник.


За матеріалами www.zoda.gov.ua


15.07.2014
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта