Логін:
Пароль:
 


Архів подій







 

українською мовою / на русском языке

Запорізькі нардепи допомогли вирішити болючі питання шефства над частинами ЗСУ, Нацгвардії і прикордонників

 
 
Завдяки зусиллям двох запорізьких народних депутатів Петра Ваната і Олександра Романовського стала можлива зміна Президентом України Указу "Про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України".

За підсумками робочих поїздок, в яких нардепи Петро Ванат та Олександр Романовський об'їхали військові блокпости і оборонні підприємства Запорізького краю, в Раду РНБОУ було підготовлено депутатське звернення, в яке внесено таку пропозицію:

Значна кількість підрозділів, зазначених у Переліку з'єднань, військових частин, військових навчальних закладів, установ та організацій Збройних Сил України, над якими здійснюється шефство, змінили місце своєї постійної дислокації, що унеможливлює надання системної допомоги. Крім цього, шефську допомогу потребують не тільки підрозділи Збройних Сил України, а й Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України. Тому ми пропонуємо Раді нааціональной безпеки і оборони України (РНБОУ) внести зміни в Указ Президента України від 27.09.2010 № 918 «Питання шефства над Збройними Силами України», для підтримки частин Збройних Сил України, Національної гвардії і Державної прикордонної служби України.

Даний Указ Президента України отримав номер 44/2016 і був підписаний 11 лютого 2016 року. Згідно з документом Запорізької області доручено здійснювати шефство над сімома бойовими частинами. За згодою бойові частини будуть підтримувати міські ради Запоріжжя та Мелітополя. На Запорізьку обласну державну адміністрацію покладається шефство над трьома військовими частинами. Ще по одній займатимуться Мелітопольська і Бердянська районні адміністрації.


Потенціал Інформ


14.03.2016
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области


Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта