Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Запорізькі підприємці вирішують питання впорядкування стихійної торгівлі

 
 
Нещодавно відбулося засідання Ради підприємців ЗОСППР «Потенціал», у роботі якого взяли участь представники малого та середнього бізнесу.

Основною метою засідання стало опрацювання алгоритму дій місцевої влади, органів правопорядку стосовно впорядкування стихійної торгівлі.

Так, Лариса Церетелі, директор ПП “Міраж" наголосила, що законодавчі документи передбачають відчутні штрафні санкції до учасників стихійної торгівлі, але бездіяльність і неспроможність, а можливо і небажання поліції виконувати свої безпосередні обов'язки приводять до розгулу стихійної торгівлі.

Учасники засідання вирішили розробити пропозиції і виробити алгоритм дій для місцевої влади, органів правопорядку стосовно впорядкування стихійної торгівлі.

Розроблені пропозиції будуть направлені місцевій владі для відповідного реагування, підприємцям і розміщені на нашому сайті.


Потенціал Інформ


24.04.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua