Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Запорізькі учні – серед переможців всеукраїнського конкурсу есе «Я – європеєць»

 
 
У Посольстві Литовської Республіки в Україні відбулося нагородження 52 учнів – переможців ІІ всеукраїнського конкурсу есе «Я – європеєць». Їх твори були визнані кращими з-поміж 10 тисяч надісланих робіт.


Найбільше схвальних відгуків отримало есе учениці 11-Б класу Запорізького багатопрофільного ліцею № 62 Ксенії Єрмакової. Запорізька учениця разом ще з 14 переможцями, які посіли перші місця, нагороджені дипломами та сертифікатами на поїздку до Литовської Республіки, що відбудеться у квітні поточного року.


Окрім Ксенії, за результатами конкурсу друге місце посіли учень Воскресенської ЗОШ I-III ступенів Дмитро Діденко (Приазовський район) та учениця Запорізької ЗОШ I-III ступенів № 94 Альона Чернявська. На третю сходинку піднялася учениця Володимирівського НВК Катерина Соболь (Приазовський район).


Конкурс проходив серед учнівської молоді 8-11 класів загальноосвітніх шкіл, вихованців позашкільних навчальних закладів та членів молодіжних громадських організацій.


Переможців та призерів нагороджували представники організаторів конкурсу - Тимчасовий Повірений у справах Литовської Республіки в Україні Гвідас Кєрушаускас, заступник Міністра освіти і науки Павло Полянський, заступник Міністра молоді та спорту України Микола Мовчан, а також голова правління всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» Павло Горінов.


За матеріалами www.zoda.gov.ua


28.01.2015
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта