Логін:
Пароль:
 


Архів подій

Курс НБУ








Интернет-ресурс поддержки малого бизнеса Запорожской области



Агентство Промышленных Новостей

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ:
 

українською мовою / на русском языке

Запрошуємо на виставку ремесел до Мілану

 
 
: Італія, зовнішньоекономічна діяльність
 
Запорізький обласний союз промисловців і підприємців (роботодавців) "Потенціал" інформує про проведення 17-тої міжнародної виставки ремесел 1-9 грудня ц.р. у м. Ро (м. Мілан, Італія).

Головна мета виставки – підтримка малого бізнесу шляхом надання можливості компаніям-учасницям представити широкій публіці свою продукцію (у першу чергу йдеться про продукти харчування та виробничу галузь), ремесла та культурні традиції регіонів, що вони представляють, сприявши розвитку туризму, поглибленню культурного обміну та міжрегіональної співпраці.

Аналогічна минулорічна виставка мала надзвичайний успіх, участь у якій взяли понад 2900 учасників з 110 країн світу. Загальна кількість відвідувачів склала більше 3 млн. осіб.

Генеральне Консульство України в Мілані готове надати необхідне сприяння українським компаніям та підприємцям з метою забезпечення їх участі у згаданому заході.

З питань участі просимо звертатися до: Tel: +39 02.4997.1; Fax: +39 02 4997.6582 

Організатори виставки: Web: http://www.fieramilano.it/ 

Генеральне консульство України в Мілані: E-mail: [email protected] 


Потенціал Інформ


03.07.2012
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 


Радіо On-Line

Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта